En İyi Çamaşır Makinesi Önerileri 2024

En İyi Çamaşır Makinesi Önerileri 2024
Date Icon Temmuz 19, 2024
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Çamaşır makineleri, evlerde bulunan beyaz eşyalar içerisinde en önemli yere sahip olanlardan biridir. Zaman içerisinde gelişen teknolojilerle birlikte çamaşır makineleri de çok daha akıllı hale gelerek birçok yeni yetenek kazandı. Çamaşırın türüne göre çeşitli programlara sahip olan, deterjanını otomatik olarak kendi alabilen, akıllı telefonlar ile kontrol edilebilen çamaşır makineleri artık neredeyse standart özelliklere dönüşmeye başladı. Üstelik bu özellikleri kazanırken çamaşır makineleri çok daha sessiz çalışır, oldukça az elektrik ve su tüketir hale geldi. En iyi çamaşır makinesi önerileri içeriğimizde çamaşır makinesi türlerinden ve özelliklerinden bahsederken aynı zamanda her bütçeye uygun çamaşır makinelerinden oluşan bir listeye de yer verdik.

2024'ün En İyi Çamaşır Makineleri

Çamaşır makinesi seçimi yaparken dikkat edilmesi gerekenlerin sayısı bir hayli arttı. Onlarca farklı programa sahip çamaşır makineleri, farklı türdeki çamaşırlarınızı en iyi şekilde yıkamanızı sağlıyor. Sadece programların sayısı değil, çamaşır makinesinin yıkama kapasitesi, motor türü, enerji tüketimi gibi değerleri de tercih sürecini etkiler. 2024’ün en iyi çamaşır makineleri içeriğimiz size çamaşır makinesi seçiminde yardımcı olacaktır.

Kurutmalı Çamaşır Makineleri

Çamaşır makinelerinin yanı sıra kurutma makineleri de evlerde yaygın bir şekilde kullanılan elektronik cihazlar arasında yerini almaya başladı. Kurutma makineleri çamaşır yıkama ve kurutma sürecini daha kısa sürede halletmek isteyenler ve özellikle soğuk kış aylarında çamaşırlarını çok daha hızlı kurutmak isteyenler tarafından tercih edilir beyaz ev aletleri arasındadır.

Kurutma makineleri her ne kadar pratiklik sağlasa da çamaşır makineleri ile aynı boyutlarda olması evlerde yer konusunda sorun yaratabilmektedir. Hem kurutma makinesine ihtiyaç duyanlar hem de evinde az yeri olan ve çok daha pratik bir çözüm arayanlara kurutmalı çamaşır makinesi tavsiye edilir.

Çamaşır makinesi ve kurutma makinesinin bir gövdede birleştiği kurutmalı makineler, hem yıkama hem de kurutma fonksiyonlarına sahip. Böylece yıkama işlemenin ardından kurutma işleminin gerçekleşmesini sağlayarak yıkama ve kurutma işlemini tek seferde gerçekleştirebilirsiniz.

Inverter Motorlu Çamaşır Makineleri

Inverter motorlar, sessiz çalışmaları ve enerji tasarrufu sağlamaları açısından yeni nesil çamaşır makinelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Fırçasız motor tasarımıyla sürtünmenin en düşük seviyeye getirildiği inverter motorlar, daha uzun kullanım ömrü sunuyor. Sessiz çalışma özelliği ile çamaşır makinenizi istediğiniz her saat çalıştırabilmenizi sağlarken enerji tüketimi konusunda da oldukça verimlidirler. Bu sebeple enerji verimli ve oldukça sessiz çalışan çamaşır makinelerinde inverter motorların kullanıldığına sıklıkla karşılaşabilirsiniz. Özellikle sessiz çamaşır makinesi önerisi isteyenler, tercihini inverter motorlu seçeneklerden yana kullanmalıdır.

Enerji Verimli Çamaşır Makineleri

Çamaşır makineleri, hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline gelirken teknolojide yaşanan gelişmelerle de çok daha az enerji ve su tüketen hale geldiler. Bugün bir çamaşır makinesi alırken enerji etiketi dikkatle incelemeniz gereken unsurların başında gelir.

Çamaşır ve kurutma makineleri, buzdolapları gibi beyaz eşyalarda ve televizyonlarda yer alan enerji etiketleri, cihazın elektrik ve su tüketimi hakkında bilgi verir. Enerji etiketinde, cihazın enerji verimliliği A’dan G’ye kadar harf ve renklerle belirtilir. A sınıfı enerji verimliliğinin en yüksek olduğunu belirtirken takip eden sırayla enerji verimliliğinin daha zayıf olduğu belirtilir. Aynı etikette ayrıca enerji tüketimi ve su tüketim bilgileri de yer alır.

Enerji verimli çamaşır makinelerini tercih etmeniz, hem çevreyi hem de bütçenizi olumlu yönde etkiler. Daha düşük enerji ve su tüketimine sahip çamaşır makinelerinin çevreye olan etkileri çok daha azdır. Aynı zamanda düşük enerji tüketimine sahip çamaşır makinenizin su ve elektrik faturalarınıza olan etkisi de oldukça düşük olacaktır.

Bütçeye Göre En İyi Çamaşır Makineleri

Çamaşır makinesi tercihinde özellikler kadar bütçenize uygun olması da önemlidir. Piyasada bulunan çamaşır makinelerinin fiyatları, yıkama kapasitesi, enerji verimliliği değeri gibi birçok farklı özelliğe göre değişiklik gösterir. Tercih sırasında en iyi çamaşır makinesi hangisi sorusunun yanıtı herkese göre değişiklik gösterir. Evinize yeni bir çamaşır makinesi alırken ihtiyaçlarınızı belirlemeli ve tercihinizi buna göre yapmalısınız. Kalabalık aileler yıkama kapasitesine dikkat ederek 10 kilogram üstü kapasiteye sahip makineler tercih ederken yoğun iş temposuna sahip kişiler kurutmalı çamaşır makinelerini tercih ederek hem yıkama hemde kurutma işlemini tek seferde gerçekleştirmek isteyebilir. Her bütçeye uygun çamaşır makinesi öneri listemiz tercih aşamasında size yardımcı olacaktır.

Beko CM 11140

Her bütçeye uygun çamaşır makinesi önerisi listemizin ilk sırasında yüksek yıkama kapasitesi ile Beko CM 11140 modeli yer alıyor. Beko CM 11140 modeli tam 11 kg yıkama kapasitesi ile kalabalık ailelerin yanı sıra yorgan, battaniye ve yastıklarını yıkamak isteyenler için de en ideal seçeneklerden biri olarak yer alıyor.

Maksimum sıkma devri 1400 rpm olan Beko CM 11140 ile üstün yıkama ve sıkma performansı elde edersiniz. Beko CM 11140’ın özellikleri bunlarla da sınırlı değil. Çamaşır makinesini başlattıktan sonra kenarda atmayı unuttuğunuz kirli çamaşırların kalmış olması gibi can sıkıcı durumlarla mutlaka karşılaşmışsınızdır. Beko CM 11140 ile artık bu durum sorun olmaktan çıkıyor. Artı çamaşır özelliği ile unuttuğunuz çamaşırları ilave etmenize imkan tanır.

Buhar destekli yıkama teknolojisi ile üstün temizliğin yanı sıra çamaşırlarınızdaki kırışıklık azaltılır ve yumuşaklık sağlanır. Çoğu durumda hayat kurtarıcı hızlı yıkama özelliğinin de yer aldığı Beko CM 11140 ile çamaşırlarınızı acil durumlarda %50’ye kadar daha hızlı şekilde yıkayabilirsiniz.

Prosmart Inverter motoru sayesinde uzun ömürlü aynı zamanda da enerji verimliliği konusunda üstün performans sağlar. Prosmart Inverter motorlu makinelerin 10 yıl motor garantisi ile geldiğini de belirtmekte fayda var. Sahip olduğu özellikler ile Beko CM 11140 modeli en iyi inverter çamaşır makinesi seçenekleri arasında yer alıyor.

Beko CM 10120

Farklı bütçelere uygun en iyi çamaşır makinesi sıralaması listesinin ikinci sırasında ise 10 kg yıkama kapasitesi ile öne çıkan Beko CM 10120 modeli bulunuyor. Maksimum 1200 rpm sıkma devri sunan Beko CM 10120, ProSmart Inverter motoru sayesinde sessiz ve enerji tasarruflu bir şekilde çalışır. B enerji sınıfına dahil olan Beko CM 10120, en iyi enerji sınıfı çamaşır makinesi seçeneklerinden biridir.

Program başladıktan sonra çamaşır ilave etmenizi sağlayan artı çamaşır özelliği ile unutulan kirlilik sorun olmaktan çıkıyor. Üstelik artı çamaşır özelliği kapağın tamamen açılmasına izin verir. Böylelikle büyük çamaşırlarınızı dahi sonradan yıkamaya dahil edebilirsiniz. Belirli programlarla kullanılabilen buhar destekli yıkama teknolojisi ile çamaşırlarınızın kırışıklığı azaltılırken aynı zamanda yumuşaklık kazandırılır. Programların %50’ye varan oranlarla kısaltılmasını sağlayan hızlı yıkama fonksiyonu ise zamandan tasarruf etmenizi sağlar.

Beko CM 9120

9 kg yıkama kapasitesine sahip Beko CM 9120 modeli çamaşır makinesi seçiminde değerlendirebileceğiniz bir başka modeldir. 1200 rpm maksimum sıkma devrine sahip Beko CM 9120’de hem sessiz çalışan hem de enerji tasarrufu ve uzun kullanım ömrü ile öne çıkan ProSmart Inverter motor yer alıyor. Listemizdeki en küçük boyutlu çamaşır makinelerinden olan Beko CM 9120 dar alan için çamaşır makinesi önerisi isteyenler için iyi bir seçenek olarak öne çıkıyor.

En iyi çamaşır makinesi markası sıralamasında üst sıralarda yer alan Beko’nun en yenilikçi teknolojiyle donatılmış olan Beko CM 9120 çamaşır makinesi, yıkama işlemini başlattıktan sonra dahi çamaşır ilave etmenizi sağlayan artı çamaşır özelliği ile geliyor. Artı çamaşır özelliğinin yanı sıra buhar destekli yıkama teknolojisi çamaşırlarınızı daha yumuşak ve kırışıksız hale getirirken hızlı yıkama özelliği ile çamaşırlarınız çok daha kısa sürede temizlenir.

Beko CM 10120 A

Çamaşır makinesi seçiminde size yardımcı olması için hazırladığımız öneri listesinde Beko CM 10120 A, sahip olduğu antrasit rengiyle diğerlerinden ayrılıyor. Antrasit rengiyle diğer beyaz eşyalarınıza ve elektrikli ev aletlerinize uyum sağlayan Beko CM 10120 A modeli, şıklığının yanı sıra 10 kg yıkama kapasite ile de öne çıkıyor.

Uzun ömürlü, sessiz ve enerji tasarruflu ProSmart Inverter motora sahip olan Beko CM 10120 A, Beko’nun güncel birçok teknolojisi ile donatılmış durumda. Beko CM 10120 A, artı çamaşır özelliği ile yıkama işlemine sonradan çamaşır dahil etmenize izin verir. Buhar destekli yıkama özelliği ile belirli süre ve adımlar takip edilerek çamaşırlarınıza kırışık azaltma ve yumuşaklık verme işlemi uygulanır. Hızlı yıkama fonksiyonu ise belirli programların süresini %50’ye kadar azaltarak çok daha kısa sürede temiz çamaşırlara kavuşmanıza yardımcı olur.

Çamaşır makinesi konusunda bir seçim yaptıysanız, sıra da diğer beyaz eşyalar ve elektrikli ev aletleri var. Beyaz eşya ve elektrikli ev aletleri için seçenek çok olsa uygun fiyat ve güvenilir alışverişin adresi Jebinde.com ile hepsi bir tıkla evinde. Çamaşır makinesinden buzdolabına kadar eviniz için ihtiyacınız olan tüm elektronik ürünlere Jebinde ile en avantajlı tekliflerle ulaşın. Sizde hemen Jebinde.com ile elektronik eşya alışverişinizi hızlı ve güvenilir bir biçimde gerçekleştirin.

POPÜLER ÜRÜNLER
Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi
Beko CM 10120 Çamaşır Makinesi
18.605,00 TL
İNCELE
Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi
Beko CM 9120 Çamaşır Makinesi
20.136,00 TL
İNCELE
Beko CM 10120 A Çamaşır Makinesi
Beko CM 10120 A Çamaşır Makinesi
19.899,00 TL
İNCELE
Beko CM 11140 Çamaşır Makinesi
Beko CM 11140 Çamaşır Makinesi
20.999,00 TL
İNCELE
SON YAZILAR
SON OKUDUĞUNUZ YAZILAR
    Kapat
    SEPETİNİZ
    {{item.Name}}
    {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
    % {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
    {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
    {{item.TotalPrice | number:2}} TL
    {{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
    Sil
    Sepet Boş
    SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

    Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

    ALIŞVERİŞE DÖN
    Aramayı Kapat
    Kapat
    Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

    Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

    ALIŞVERİŞE DÖN