En İyi Tablet Önerileri 2024

En İyi Tablet Önerileri 2024
Date Icon Ağustos 10, 2024
Text Sizer
Close Icon3 dakika
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Pinterest Icon
  • Envelope Icon
  • Whatsapp Icon

Akıllı telefonlar her ne kadar birçok işlemi gerçekleştirmemizi sağlasa da çoğu zaman daha büyük ekranlara ihtiyaç duyarız. İşte tam bu noktada tabletler yardımımıza yetişiyor. Akıllı telefonlara kıyasla daha geniş ekranlara sahip tabletler, günümüzde bir laptop kadar güçlü ancak çok daha taşınabilir cihazlar haline geldi. Dizi ve film izlemek, oyun oynamak veya iş amacıyla kullanmak için bir tablete ihtiyaç duyabilirsiniz. İçeriğimizde en iyi tablet seçeneklerini sizin için bir araya getirdik.

En İyi Tablet Önerileri

Tüm elektronik cihaz seçimlerinde olduğu gibi tablet seçimi de oldukça zor ve kafa karıştırıcı olabilir. Sizin için en iyi tablet hangisi karar verirken ilk adım olarak kullanım amacınızı ve ihtiyaçlarınızı belirlemelisiniz. Bir tabletten beklentileriniz nelerdir? Büyük ve canlı renklere sahip bir ekran olması mı, küçük ve hafif olması mı yoksa güçlü bir donanım ile güncel oyunları çalıştırabilmesi mi? Veya eğitim amacıyla kullanabileceğiniz, kalem desteğine sahip bir tablet mi? Tercih aşamasında size yardımcı olması için farklı özellikler ve kullanım amaçlarına hitap eden tabletlerden oluşan en iyi tablet 2024 listesini hazırladık.

En İyi Samsung Tablet

Söz konusu akıllı telefonlar ve tabletler olduğunda akla ilk gelen markalardan biri teknoloji devi Samsung oluyor. Samsung’ın çeşitli kullanım senaryolarına göre özelleşmiş, farklı segmentlerde birçok tablet modeli mevcut. Tablet edinmeye karar verdiyseniz, Samsung en iyi tablet modelleriyle tercih edebileceğiniz bir markadır.

Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110

En iyi tablet önerileri listemizin ilk sırasında Samsung Galaxy Tab A9 modeli yer alıyor. Samsung Tab A9 tablette ilk dikkat çeken nokta kusursuz metal gövdesi oluyor. Granit, gümüş ve lacivert renk seçeneklerine sahip olan tablet, şık tasarım ve dayanıklılığı bir arada sunuyor. Samsung Galaxy Tab A9, tasarımıyla olduğu kadar teknik özellikleriyle de ön plana çıkıyor.

Geniş ekranlarıyla sebebiyle tercih edilen tabletlerde, doğal olarak en önemli özelliklerin arasında ekran kalitesi yer alır. Galaxy Tab A9 modeli, 8.7” büyüklüğünde, 1340 x 800 piksel çözünürlüğe sahip WXGA+ TFT ekrana sahip. Ekran boyutuyla yüksek taşınabilirlik sunan tablet, çözünürlük konusunda da oldukça tatmin edici.

Sekiz çekirdekli işlemcisinin yanı sıra 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip Galaxy Tab A9 ile popüler uygulamaların tamamını tabletinizde çalıştırabilirsiniz. Galaxy Tab A9 ile ekranınız ikiye bölerek aynı anda iki farklı uygulamayı kullanarak yüksek verimlilik sağlayabilirsiniz. Cihaz üzerinde yer alan Dolby Atmos destekli çift hoparlör ile yüksek ve kaliteli ses çıkışı sunar. Samsung’un Quick Share özelliği ile notlarınızı ve diğer dosyalarınızı, Galaxy cihazlarınıza hızlı ve kolay bir biçimde yollayabilirsiniz.

8 MP çözünürlüğe sahip arka kamerası, ihtiyaç halinde yeterli performansı sunarken, 2 MP çözünürlüklü ön kamerası ile görüntülü görüşmeler için oldukça idealdir. 5100 mAh kapasiteli bataryası sayesinde uzun kullanım ömrü sunan Galaxy Tab A9, en iyi fiyat performans tablet seçeneklerinden biridir.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613

Samsung’un en çok tercih edilen tablet modellerinden biri olan Galaxy Tab S6 Lite özellikle sahip olduğu S Pen desteği ile diğer seçenekler içerisinde öne çıkıyor. Galaxy Tab S6 Lite, Samsung tarafından not almayı yeniden şekillendirme amacıyla geliştirildi. İnce ve hafif metal gövdesi taşınabilirliğini artırırken gök mavisi, gül pembesi ve dağ grisi renk seçenekleri ile sunulan Galaxy Tab S6 Lite, gün içerisinde yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz bir cihaz.

10.4” boyutundaki 2000 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip ekranı not alma, çizim ve medya içeriklerini izlemeniz için oldukça keyifli bir kullanım sunuyor. Geniş ekran boyutuna ek olarak S Pen ile beraber gelen cihaz, yazı ve çizim deneyiminizi üst seviyeye taşıyor. En iyi kalemli tablet seçeneklerinden olan Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip. Gücünü sekiz çekirdekli işlemcisinden alan tablet, içerisinde yer alan 7040 mAh kapasiteli bataryası ile gün boyu kesintisiz kullanım imkanı sunuyor. 8 MP çözünürlüklü arka kamera ve 5 MP çözünürlüklü ön kameraya sahip Galaxy Tab S6 Lite, görüntülü görüşmeler gibi kameraya ihtiyaç duyulan anlarda tatmin edici kamera performansı sunuyor.

En İyi Lenovo Tablet

Bilgisayar sektöründe kendini kanıtlamış markalardan biri olan Lenovo, son yıllarda piyasaya sürdüğü tablet modelleriyle de oldukça iddialı. En iyi tablet markaları arasında yer alan Lenovo’nun farklı ekran boyutu ve teknik özelliklere sahip tablet serileri mevcut.

Lenovo Tab M9 ZAC30155TR

Lenovo son yıllarda ürettiği tabletler ile bu alanda da adından söz ettirmeyi başarıyor. Listemizde yer alan Lenovo Tab M9 modeline ve sunduklarına mutlaka göz atmalısınız. Şık, hafif ve ince tasarımıyla dikkat çeken tablet, kutup grisi ve buz mavisi renk seçeneklerine sahip.

9″ boyutunda ve 800 x 1340 piksel çözünürlüğe sahip LCD ekranı bulunan Lenovo Tab M9, film ve dizilerinizi her an takip etmek için ideal özelliklere sahip. Dolby Atmos desteğine sahip çift stereo hoparlör de bu deneyimi güçlendirmeye yardımcı oluyor. Tabletinizi uzun süreli okumalar gerçekleştirmek için kullanmayı düşünüyorsanız, Lenovo Tab M9’un TÜV göz sağlığı sertifikasına sahip bir okuma moduna sahip olduğu sizi mutlu edebilir. Böylelikle gözleriniz yorulmadan okuma deneyiminizin keyfini çıkarabilirsiniz.

MediaTek Helio G80 işlemciye sahip olan Lenovo Tab M9, Android 12 versiyonu ile geliyor ve Lenovo Android 13’e yükseltilebileceğini garanti ediyor. 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanına sahip olan Tab M9’un depolama alanı hafıza kartı ile 128 GB’a kadar artırılabilir. 8 MP arka ve 2 MP ön kamerası bulunan cihaz, bir tablette ihtiyaç duyulan kamera özelliklerini başarıyla yerini getirir. 5100 mAh kapasiteli bataryası ile Lenovo Tab M9, uzun süreli kullanım sunar.

Lenovo Tab M10 FHD Plus

Tablet seçiminizde tercihinizi Lenovo modellerinden yana kullanmaya karar verirseniz, Lenovo Tab M10 FHD Plus modeli değerlendirmeye almanız gereken tabletlerdendir. Lenovo Tab M10 eğlence için büyük ekrana sahip tablet arayanlar ve özellikle de öğrenciler için en ideal seçeneklerden biridir. 10,3” boyutunda ve 1920 x 1200 piksel çözünürlüğe sahip IPS ekranı bulunan Lenovo Tab M10 FHD Plus, sevdiğiniz içerikleri izlemek için kaliteli bir deneyim sunar.

Lenovo Tab M10 FHD Plus modeli gücünü 8 çekirdekli MediaTek Helio P22T (MT8768T) işlemciden ve 4 GB RAM’den alıyor. Bununla birlikte 128 GB’lık depolama birimi oldukça yeterli bir kapasite sunuyor. Dilerseniz hafıza kartı ile bu depolama alanının kolaylıkla artırabilirsiniz. Hem 8 MP çözünürlüklü arka kamerası hem de ön yüzde yer alan 5 MP çözünürlüğe sahip kamerası, görüntülü görüşmelerde ve diğer ihtiyaçlarınızda oldukça yeterlidir. Üzerinde yer alan 5000 mAh değerindeki bataryası ise günlük kullanımda yeterli kullanım ömrü sunar.

En İyi TCL Tablet

Çin merkezli teknoloji firmalarından olan TCL’in ülkemize girişi akıllı televizyon modelleri ile oldu. Kısa süre içerisinde ev elektroniği, akıllı telefonlar, kulaklıklar gibi farklı cihazlarını da sunan TCL’in tablet modelleri de oldukça dikkat çekici. Fiyat performans açısından da en iyi tablet yorumları alan TCL tablet modellerini değerlendirmeye almalısınız.

TCL Nxtpaper 11

TCL Nxtpaper 11 modeli sahip olduğu özellikler ile en iyi tablet modelleri arasında yer alıyor. Ultra hafif ve alüminyum gövdeye sahip olan TCL Nxtpaper 11’in asıl öne çıkan özelliği ise 2K çözünürlüğe sahip 11” boyutundaki, kağıt benzeri deneyim sunan NXTPAPER ekranıdır. 2K çözünürlüğü ve 11’ gibi tabletler için dahi büyük sayılabilecek boyutlardaki ekran ile hem eğlence hem de okuma için ideal kullanım sunuyor. 500 nite varan ekran parlaklığı sayesinde doğrudan güneş ışığı altında dahi rahatlıkla kullanabileceğiniz tablet, düşük mavi ışık sertifikasına sahip. Yapay zeka ile optimize edilen ekran motoru, renk sıcaklığını en ideal seviyeye ayarlar.

İşlemci olarak tablette sekiz çekirdekli MTK Helio P60T kullanılıyor. Bunun yanı sıra 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı ise performanslı bir kullanım imkanı sunuyor. Depolama alanının hafıza kartı yardımıyla 1 TB’a kadar yükseltebileceğinizi de belirtmekte fayda var. Hem arka hem de ön kamerası 8 MP çözünürlüğe sahip olan TCL Nxtpaper 11, 8000 mAh kapasiteli bataryası ile uzun süreli kullanım imkanı sunuyor.

TCL Tab 11

Tablet öneri listemizde yer alan bir diğer TCL tablet modeli ise TCL Tab 11 olur. Şık ve ince tasarımı ve alüminyum malzemeden üretilen kasası ile ön plana çıkan TCL Tab 11, büyük boyutlu tablet modelleri arasında yer alır. 2K çözünürlük sunan 11” boyutundaki NXTVISION ekranı ile canlı renkler sunar. İster oyun yonayın, isterseniz en sevdiğiniz diziyi izleyin. Hangi amaçla kullanırsanız kullanın TCL Tab 11’in 2K çözünürlüklü, 5:3 en boy oranına sahip, 11” boyutundaki ekranı size gerçeğe yakın bir deneyim sunar. NXTVISION ekran, göz yorgunluğunu engellerken ortam ışığına göre parlaklığı en iyi görseli sunacak şekilde ayarlar.

Sekiz çekirdekli MediaTek Helio P60T işlemcisiyle birlikte cihazda yer alan 4 GB RAM ihtiyaç duyduğunuz performansı sunar. 64 GB dahili depolama alanı ise hafıza kartı ile artırılabilir. Arka ve ön kamerası 8 MP çözünürlüğe sahip olan TCL Tab 11, görüntülü görüşmeleri en kaliteli biçimde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Ultra hafif ve ince yapısına rağmen TCL Tab 11’de 8000 mAh kapasiteye sahip bir batarya bulunuyor.Üstelik ters şarj özelliği ile cep telefonları gibi farklı cihazları, tabletiniz ile şarj edebilirsiniz.

En İyi Casper Tablet

Uzun yıllardır bilgisayar ve oyuncu bilgisayarları ile tanıdığımız Casper, aynı zamanda akıllı telefon ve tablet ve monitörleriyle de piyasada yer alıyor. Casper VIA tabletler, sahip oldukları özellikler ile oldukça iddialı cihazlar.

Casper VIA L40 8-128 GB

En iyi tablet önerileri 2024 listemizin sonuna gelirken sırada sahip olduğu tasarım ve modern donanımı ile Casper VIA L40 modeli var. Metal tasarımı, 10.4” boyutundaki ekranı ve 4.5G desteği sayesinde Casper VIA L40, listemizdeki en güçlü seçeneklerden biridir.

10.4’ boyutunda ve 2000 x 1200 Piksel çözünürlükteki FHD+ IPS ekran, 500 nit parlaklık değeri ile yoğun ışık altında dahi kullanım imkanı sağlar. IPS ekran ile oyun ve film keyfini üst seviyeye çıkaran tablette aynı zamanda Dolby ses sistemi ile geliştirilen 4 adet simetrik hoparlör bulunuyor. Casper VIA L40’da SIM kart desteği de yer alıyor. Böylelikle bulunduğunuz her ortamda internet bağlantısına sahip olabilirsiniz.

Casper VIA L40, gücünü MediaTek’in 2.0GHz hıza sahip 8 çekirdekli MT8788 işlemcisinden alıyor. İşlemcinin yanı sıra içerisinde yer alan 8 GB RAM ile VIA L40 yüksek performans sunuyor. Dahili olarak 128 GB depolama birimine sahip cihazın hafızası ise SD kart ile 512 GB’a kadar artırılabilir. 8 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera ile görüntülü görüşmeler gerçekleştirebilir veya sadece anı yakalamak için kullanabilirsiniz. 6000 mAh bataryası bulunan VIA L40, uzun süreli kullanım sunar.

Aradığınız tablet modeline karar verdiyseniz, Jebinde ile güvenli ve hızlı bir şekilde tabletinize ulaşabilirsiniz. Jebinde, avantajlı fiyatlar ile sunduğu beyaz eşyadan bilgisayar ve tablet modellerine kadar birçok ihtiyacınız için öne çıkar.

POPÜLER ÜRÜNLER
Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613 128 GB Mavi
Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613 128 GB Mavi
9.699,00 TL
8.699,00 TL
İNCELE
Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613 128 GB Gri
Samsung Galaxy Tab S6 Lite SM-P613 128 GB Gri
9.699,00 TL
8.699,00 TL
İNCELE
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110 Gri 4/64 GB 8.7" Tablet
Samsung Galaxy Tab A9 SM-X110 Gri 4/64 GB 8.7" Tablet
3.599,00 TL
İNCELE
Casper VIA L40 8-128 GB Gümüş Tablet
Casper VIA L40 8-128 GB Gümüş Tablet
5.689,00 TL
İNCELE
TCL Nxtpaper 11 4/128 GB 11" Tablet Siyah
TCL Nxtpaper 11 4/128 GB 11" Tablet Siyah
6.999,00 TL
İNCELE
TCL Tab 11 4/64 GB 11" Tablet Siyah
TCL Tab 11 4/64 GB 11" Tablet Siyah
6.999,00 TL
İNCELE
Lenovo Tab M10 FHD Plus 4/128GB 10.3" ZA5T0312TR
Lenovo Tab M10 FHD Plus 4/128GB 10.3" ZA5T0312TR
7.999,00 TL
6.799,00 TL
İNCELE
SON YAZILAR
SON OKUDUĞUNUZ YAZILAR
    Kapat
    SEPETİNİZ
    {{item.Name}}
    {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 2108})[0].Name}}
    % {{ ((item.OldPrice - item.Price) / item.OldPrice * 100) | number:'0' }} İNDİRİM
    {{(item.ProductFeatures | filter: {Id : 118})[0].Name}} {{item.Amount}} Adet
    {{item.TotalPrice | number:2}} TL
    {{item.TotalOldPrice | number:2}} TL
    Sil
    Sepet Boş
    SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

    Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

    ALIŞVERİŞE DÖN
    Aramayı Kapat
    Kapat
    Favori Listenizde Ürün Bulunmuyor

    Karşılaştırma listenizde en az 2 ürün bulunmalıdır.

    ALIŞVERİŞE DÖN